Download Festival

Förra helgen var vi på Download Festival! 
Vi tog bussen ner till Birmingham för att kunna äta på Not Dogs som vi velat testa sen dom var med i Dragon’s Den för något år sedan...vi var verkligen inte besvikna, hur gott som helst! Kan verkligen rekommendera om ni någonsin är förbi Birmingham.

Vi bodde på ett hotell i Leicester som låg ca 30 min utanför Donington Park, då vi är lite för lame för att campa...men det var ett superbra hotell och det var så skönt att komma tillbaka till en säng efter en lång dag på festivalen, haha! 

Vädret var underbart hela helgen och vi såg bland annat Avenged Sevenfold, Andrew W.K, Volbeat (jag och Gary såg även Volbeat i Glasgow dagen innan vi åkte, så jäkla bra), You Me At Six, Asking Alexandria, Guns N Roses, Turbonegro, Babymetal, Marilyn Manson, Rise Against, Shinedown, Black Veil Brides och Ozzy Osbourne.

Jag tror mina favoriter hela helgen var Shinedown, Volbeat och Ozzy. Jag har sett Ozzy flera gånger förut och det har varit lite sisådär, men han var faktiskt jävligt bra denna gång! 

Besvikelsen var faktiskt Guns n Roses, dom var inte dåliga men det var bara...meh? Och Marilyn Manson lät förjävlig, hahaha!  

Värsta hela helgen var även att vi missade bussen hem pga fel information från personalen, så vi fick istället betala en snordyr taxi för att ta oss till Birmingham och kom hem sex timmar senare än planerat...men jaja, vi kom ju hem i alla fall! 

Just nu befinner vi oss äntligen hemma i Sverige, vi kom hit i tisdags och har sprungit runt och träffat vänner och bekanta men det är så skönt att vara hemma hos min familj igen, och att även Gary är med denna gång! Min styvsyster tar studenten imorgon så Gary ska få uppleva sin första svenska studentmottagning, haha. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Kommentarer
Louise / 2018-06-15 @ 16:05:11

Såg ut som en riktigt rolig upplevelse! :D


Emma Engström / 2018-06-16 @ 13:15:05

Nämen åh vad roligt! :D


Angelica Wåhlin / 2018-06-16 @ 22:55:24

Ser ju verkligen superkul ut :D


torres / 2018-06-18 @ 13:17:28

Men så skoj :D


Miss Baby Peaches / 2018-07-01 @ 21:55:08

Låter som att ni har haft det jäkligt nice!

Svar: Det var det! :D
JinxKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: