Pre-Friday

Det kändes som den här veckan aldrig skulle ta slut.
Mitt humör har verkligen gått upp och ner denna vecka, i måndags kände jag mig typ som en aggressiv hund som bara attackerade så fort någon sa ett ord och sen har det bara blivit värre efter det.

Som tur är så fick vi äntligen lite bra nyheter igår så nu känns det lite lättare, vi ska äntligen få gå på lägenhetsvisning nästa vecka efter att ha trängts i snart två år med Garys föräldrar i en lägenhet.
Förstår ni hur skönt det känns eller? Jag hoppas verkligen att lägenheten är bra så vi kan flytta ut så snart som möjligt, hans föräldrar är jättefina och bra men att konstant gå på varandra tär verkligen på mitt psyke just nu. 
Håll tummarna!! :)
 
Försöker bara ta mig igenom dagen nu, imorgon är jag ledig för jag och typ alla jag känner här i Glasgow ska ner till Leeds för att gå på Slam Dunk på lördag. 
Är så jävla peppad, ska bland annat se Panic! At The Disco och New Found Glory som jag gillat sen jag var typ 12, hahaha. 
 
Sen är det snart Sverige och Sweden Rock också, woohoooo! Kommentarer
anneli / 2016-05-27 @ 15:33:46

vart har du köpt den och vad gick den på? :)

Svar: Den är köpt på Amazon, jag kommer inte ihåg vad den kostade exakt men tror det var ca £70 med 40 bilder :)
Jinx


LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior / 2016-05-27 @ 18:27:18

Kan tänka mig att det är lite jobbigt att bo så många (i vuxen ålder) i en och samma lägenhet. Håller tummarna för att lägenheten ni ska kika på är bra!

Svar: Ja hahah, det blir alldeles för mycket ibland! Tack så mycket!! :D
JinxKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: