Disneyland Paris

 
 Ok, jag har varit hemma i ca en månad nu men jag hade det så bra på Disneyland! 
Vädret var fantastiskt hela veckan, sol hela tiden och ca 28-30 grader. 
Vi träffade mycket mer karaktärer än vad vi gjorde förra gången och åkte fler karuseller, vi missade fortfarande några karuseller pga alldeles för lång kötid men vi hann som tur med av dom viktigaste! 
 
På fredagen firade vi min 25 års dag, Gary hade beställt en födelsedagsbanner och en knapp till mig och jag fick även en knapp av hotellet som jag kunde ha på mig, vilket gjorde att alla cast members och karaktärer önskade mig grattis hela tiden hahaha, särskilt under paraden där jag fick stå längst fram och fick hur mycket uppmärksamhet som helst! 
Gary bjöd mig även på Inventions som är en buffétrestaurang i Disneyland Hotel där vissa karaktärer går runt vid varje bord. 
Värt varenda krona! Maten var så bra, lite "finare" buffétmat och karaktärerna kom hela tiden för det var inte så mycket folk bokade vid tiden vi hade. 
 
Annars njöt vi mest bara av att vara där, man är verkligen aldrig uttråkad på Disneyland. Jag har haft så mycket ångest på senaste tiden också och allt var som bortblåst där borta, jag kunde bara vara glad och njuta av tiden med en av mina favoritpersoner. 
 
Vi spenderade även en kväll i centala Paris, vi hade bokat ett hotell precis bredvid Eiffeltornet och hade till och med ett rum med utsikt över Eiffeltornet! 
Sista dagen hann vi med att se alla viktiga saker i Paris som vi ville se, underbart men jag var helt sjukt trött, hahaha! 
 
Längtar tills vi kan åka tillbaka igen. Vi vill gärna åka tillbaka under Halloween någon gång, så håller tummarna!! 
 
Kommer bildspamma med några bilder här, men om ni vill se fler bilder så finns det även på min instagram där jag heter hurricanejinx

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)