Disney och care package

Idag är jag ledig så tog mig in till stan för att klippa mig och även ta en sväng till några butiker! 

Gary mötte mig i stan och vi gick till Disney Store, TK MAXX och Primark.
Jag hittade inte jättemycket men lyckades få hem en jättefin mugg från Disney Store (jag älskar allt Alice i Underlandet-relaterat!), salt och pepparkar och en ny sovtröja från Primark! 

När jag kom hem så visade det sig att jag fått ett care package hemifrån också, pappa och hans fru hade skickat ett paket med påskgodis, dipp och nyponsoppa! Blev så glad <3

Vi fick även hem en ny Funko till våran samling idag! 

(null)

(null)

(null)


Minnie Mouse Loungefly bag

Häromdagen vann jag en tävling på Instagram!
Både jag och Gary samlar på Funko och följer olika accounts, och Funko Europe hade en tävling på denna väska...blev så glad när jag fick ett meddelande om att jag vunnit!

Hur söt är den inte? 
Den ska definitivt följa med mig till Disneyland!

Har en helt random ledig dag idag, men kan inte klaga! Det är löning och jag och Gary ska iväg och storhandla och kolla på film hela dagen, mys!
Vad ska ni göra denna onsdag? 

(null)

(null)

Snart dags för Disneyland

Om en månad är vi äntligen tillbaka på Disneyland i Paris!! 
Längtar så mycket, dom ska ha ett nytt event som kallas för Festival of Pirates and Princesses och igår la dom upp en video och sa att dom kommer gå ut med något hemligt som kommer hända veckan vi är där nästa vecka...

Jag och Gary har förberett genom att köpa typ allt Disney, hahaha. Jag har redan några Disney inspirerade klänningar och outfits sen innan, men var tvungen att köpa en superfin Musse Pigg väska från Primark och Gary överraskade mig även med en ny klocka och några accessoarer från EMP UK

Vi är verkligen big kids när det gäller Disney...

(null)

(null)

(null)

(null)

All Time Low

Igår spelade All Time Low i Glasgow! 
Första gången jag såg dom så var dom förband till Green Day sommaren 2013, och efter det har jag sett dom varje gång dom spelat i här.
Dom spelade So Wrong It’s Right från början till slut för att fira att det var tio år sedan det albumet kom ut och även ett helt set efter det och det var hur bra som helst!

Vi gick även till Cathouse efteråt där Jack körde ett DJ-set, sjukt bra kväll.
Så idag är vi lite slöa haha, blir nog mest sitta på soffan och kolla på dålig tv hela dagen...

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Black Veil Brides

Förra månaden åkte jag ner till England för att se Black Veil Brides igen! 
Jag tog bussen ner från Glasgow till Birmingham (sju timmar...) där jag träffade min vän Charlotte. Vi gick till en bar där dom serverade two for one drinks, så vi var såklart tvungna att pröva en av varje...
Konserten dagen efter var underbar, jag har sett BVB sen 2011 och dom blir verkligen bättre varje gång. Asking Alexandria var förband, inte så mycket för mig men dom var faktiskt väldigt bra live också. 
Vi såg BVB i Birmingham, Manchester och Glasgow, i Glasgow kom även Josse som lyckades ta ledigt från skolan, jag hade inte träffat henne på nästan ett år så det var bäst <3 Önskade att hon kunde kommit med hela resan men jag blev så jävla glad när hon smsade i början på veckan och berättade att hon skulle komma till Glasgow över helgen!

Längtar tills Download Festival nu så jag kan få se BVB igen! 

  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)