Neil Hilborn

Har någon av er hört talas om Neil Hilborn? 
Han är precis just nu ute på sin första UK tour och förra veckan var han i Glasgow två gånger, och vi var självklart tvungna att gå och se honom! 
 
Jag såg hans poem OCD via YouTube för ca fyra år sedan och fick hans bok av Gary i födelsedagspresent, och att se honom uppträda live var helt fantastiskt, jag fick bokstavligen gåshud. 
 
 
 
Gary åkte och såg honom igen i Edinburgh i lördags, jag jobbade och kunde inte följa med men Gary lyckades träffa honom efter uppträdandet och fixade en autograf till mig, hur fin är han inte?! 
 
 
 
Om ni inte hört talas om Neil Hilborn förut så rekommenderar jag verkligen att ni går in på YouTube och kollar på honom. Länkar mina två favoriter här: 
 
 
I think a lot about killing myself, not like a point on a map but rather like a glowing exit sign at a show that’s never been quite bad enough to make me want to leave.
See, when I’m up I don’t kill myself because holy shit, there’s so much left to do!
When I’m down I don’t kill myself because then the sadness would be over and the sadness is my old paint under the new, the sadness is the house fire or the broken shoulder: I’d still be me without it, but I’d be so boring!
 
  
She told me that she shouldn’t have let me get so attached to her; that this whole thing was a mistake, but…
How can it be a mistake that I don’t have to wash my hands after I touched her?
Love is not a mistake, and it’s killing me that she can run away from this and I just can’t.

Shooting stars

Igår kväll bestämde vi oss för att ta några filtar och sätta oss på kullen utanför där vi bor för att kolla på stjärnfall! 

Vi hade läst att det skulle vara mycket stjärnfall just denna kväll, och det var hur mysigt som helst att bara ligga på en filt och kolla upp i stjärnhimlen.

Efter ett tag kom också våran vän för att göra oss sällskap så vi satt där tills det blev lite väl kyligt, haha.

Idag fick jag även goda nyheter från min mamma, hon hade äntligen hittat våran katt som sprang bort i okänt område för ca tre veckor sedan. Jag är så glad över att han är hemma och välbehållen! <3

Radioactive Unicorn

Jag har sett detta märke komma upp på min Facebook timeline några gånger och föll till slut...

Har alltid tyckt att deras nagellack är hur fina som helst så jag kunde inte hålla mig utan var tvungen att köpa två stycken (hade nog kunnat köpa typ allt dom hade på hemsidan, hehehe).

Jag blev verkligen inte besviken, tror detta är dom finaste nagellacken jag ägt! Efter löning så ska jag köpa fler nagellack och även testa deras bath bombs.

Rekommenderar verkligen Radioactive Unicorn!
Så vitt jag vet så fraktar dom till Sverige också!

Minuspoäng på att jag är sämst på att måla naglarna, haha.