Bröllop

Vi är nu tillbaka i Glasgow efter en underbar vecka i Sverige.
Känns lite trist att vara tillbaka men ändå skönt på ett sätt...saknar redan min familj, mina katter och mina vänner.
 
Hursomhelst så avslutade vi våran vecka med min pappas bröllop i Eskilstuna.
Allting var så fint, vädret var fantastiskt, alla var så glada och jag fick anstränga mig väldigt många gånger för att inte börja böla hahaha. Åhhhh.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sverige

Jag och Gary sitter just nu hos min fina mamma och myser med film och vattenmelon.
Vi flög hit i lördags och är här i en vecka, så jävla skönt med lite semester då allt varit lite sisådär på senaste tid.
 
Det är så underbart att vara hos familjen och bara ta det lungt, och mysa med mina katter som är väldigt förtjusta i Gary...
 
Det var så sjukt fint väder idag så vi bestämde oss för att ta en tur till Örebro för att äta kinabuffé, jaga Pokemon och ta lite bilder.
Efter det åkte vi tillbaka till Kumla för att gå en tur runt sjöparken. Jag har faktiskt själv aldrig varit där, men det var verkligen sjukt fint!
 
Imorgon blir det speedway och på onsdag åker vi till min fina pappa för att förbereda oss inför hans bröllop på lördag! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fixa håret-helg

Jag är nu tillbaka på jobbet efter en hel helg av hårfix, haha. 
Mitt hår tar ju tyvärr inte någon timme direkt...först ta ur hårförlängningar, klippning, bleka utväxt, färga rött och sen dagen efter är det en full dag av att sätta in förlängningarna igen...Men det är värt det, älskar hur mjukt och fint mitt hår är nu. 
Var ju även tvungen att ha det nyfixat till Sverige och min pappas bröllop nästa vecka, och till Bellahouston Summer Sessions med Biffy Clyro och Fall Out Boy veckan efter det.
 
Känns som sommaren är helt över nu dock. Kallt, regnigt och tråkigt. Hoppas på att det är lite bättre väder i Sverige...
 
Suicide Squad var sjukt bra btw. Jag har sett att den fått väldigt dålig kritik men jag tycker absolut den var värd att se och jag kommer förmodligen se den igen. 
Jag är inte så förtjust i såna filmer i vanliga fall, men jag älskar Harley Quinn och alla skådespelare gjorde väldigt bra ifrån sig. 
Jag tycker inte om Jared Leto heller men han gjorde en helt ny version av Jokern som jag tyckte om. 
10/10 do recommend! 
 
 
 

Don't believe the lamb, believe the wolf

Wohooooo, fredag! 
 
Hade det jättetrevligt förra helgen, på fredagen var jag på 21 årsfest (av någon anledning är det sjukt stort att fylla 21 i detta land...) och spenderade tid med fina vänner, och på lördagen kom min bror och hans vän hit för att hälsa på. 
 
Vi har ätit god mat, spelat bowling och kort och bara umgåtts, väldigt mysigt! 
Är lite ledsen nu för att han åkt hem dock, men nästa lördag åker jag och Gary till Sverige igen för att hälsa på i en vecka som tur är :) 
 
Köpte även Harry Potter and the cursed child i söndags, läste ut den typ nästan direkt...
Den var faktiskt väldigt bra, rekommenderar er att läsa den!! Skulle gärna vilja se den i London nu också. 
 
Ikväll ska vi äntligen se Suicide Squad, ser fram emot att se den! 
Har ni sett/ska se filmen?