Sunday funday

...njä, söndagar är faktiskt väldigt tråkiga...
 
Gary jobbar och jag sitter här och försöker bränna så mycket tid som möjligt genom att städa, färga håret, lägga Lush-masker, äta upp resterande praliner från Aladdin-asken jag tog med från när jag var hemma i Sverige...osv.
 
Jag har även chattat med TryggHansa och försökt lösa det där eländet med vad som gäller när jag bor här i Skottland, som tur är var den jag chattade med supertrevlig och gav mig kontaktinformation till ett försäkringsbolag här i UK som är TryggHansas systerbolag. 
Hoppas på att detta löser sig nu...
Jag har bott här i fyra och en halv månad och är inte färdig med allt ännu, oops! 

Vädret är uruselt här idag, från att ha haft snö en kort till så har det återgått till det typiska skottska vädret; regn, regn, regn, regn. 
 
I helgen har jag bara vilat, jag hade huvudvärk konstant hela förra veckan och behövde väldigt mycket sömn, hahaha.
Förutom att vi var ute med kameran igår så har vi i princip bara legat inne på rummet, det är väl det enda regn är bra för, att man kan skylla på den så man inte behöver gå ut? ;) 
 
Hoppas ni har haft en trevlig helg! 
 
Jag har även precis märkt att jag inte kan hitta min blogg på bloglovin längre?! Är det någon annan som haft liknande problem? 
 
 
 
Kommentarer
Klara Andersson / 2015-01-25 @ 17:56:03

synd att du haft huvudvärk konstant :(

Svar: Usch ja, det har varit väldigt jobbigt, speciellt eftersom mitt jobb består av att sitta framför en dataskärm hela dagarna...men nu efter en helgs sovande så känns det mycket bättre som tur är! :)
Jinx


Bea / 2015-01-25 @ 18:52:31

Angående det där med Bloglovin så har jag märkt av det nu de senaste dagarna! Det står att du - samt gällande några andra bloggar - har skrivit en inlägg men inlägget kommer inte upp i "feeden" och när man trycker på ditt namn så står det att det inte finns några nya inlägg!

Superskumt. Men tycker du det är ett problem är det bara att höra av sig till Bloglovin. De brukar ha väldigt bra och snabb support som fixar det mesta!

Svar: Jag kontaktade Bloglovin och nu verkar min blogg vara igång igen! :)
Jinx

Jessy / 2015-01-25 @ 19:46:48

SV; Tack så mycket, kram!


♀ THE REVOLT ♀ / 2015-01-25 @ 22:21:45

naaae, eller fanns en blogg som jag inte kunde hitta där och jag stavade rätt. Kopierade t.o.m texten för att vara 100 på det. Fast hon hade slutat sin blogg-adress med webblogg.se. Trodde det var drf, men din slutar ed blogg.se ... Så venne vad det beror på. Inte skett ig personligen så vet inte vad man kan göra åt det :o

Svar: Jag kontaktade bloglovin, och nu verkar det som att min blogg finns med igen! :)
Jinx


Emelie / 2015-01-26 @ 21:09:41

Vad jobbigt att ha ont i huvudet! Vet hur det, är har de i perioder då jag har migrän inge kul usch! Hoppas det är bättre snart! :)

Svar: Det har blivit bättre nu som tur är! :) Tror bara det var sömn jag behövde tack och lov! :)
Jinx


Johanna Marie.se / 2015-02-01 @ 12:24:34

Fina du! Är Lush masker bra? Precis köpt deras henna som jag tänkte testa någon dag, om jag blir nöjd köper jag nog mer av deras produkter när jag har råd! :)
Hoppas det löser sig med försäkringen! Oj har det redan gått över fyra månader? Känns typ som en månad sen ju! :)

Svar: Dom är superbra! Min pojkvän har också använt lite (hahaha), och dom har gjort under för våran hy! Rekommenderar verkligen Lush :) Sen får man ju en gratis ansiktsmask om man lämnar in 5 tomma burkar vilket jag tycker är helt underbart, jag är väldigt sugen på att köpa badbomber också!
Hahaha ja, tiden flyger iväg! Känns som jag bara har varit här någon månad...
JinxKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: