Halloweennaglar

Snart är det Halloween! 
Jag och Gary kommer förmodligen inte klä ut oss i år eftersom löningen kommer samma dag, men lite känsla kan man väl få i alla fall? 

Jag är tyvärr världens slarvigaste när det kommer till att måla naglarna, men för att bränna lite tid så gjorde jag Nightmare Before Christmas-inspirerade naglar! 


Black Veil Brides intervju - CC och Jinxx

Under våran Englandresa så fick vi chansen att intervjua CC och Jinxx! 
 
Jag och Josse var supernervösa, men jag tycker vi gjorde ett kanonjobb! :) 
 

Äntligen helg

Jag skulle blogga mer från resan, men ja...
Hursomhelst så hade vi superroligt! Alla konserter var underbara, intervjuen gick kanon och vi fick även en ny chans att festa med bandet vilket var den nästa utekvällen jag någonsin haft, så jävla lycklig! 

Jag har haft det så jäkla bra med Josse, både under konserterna och tiden vi hade i London efter dom. ❤️

Såg dom här i Glasgow i torsdags också, tyvärr utan Josse vilket inte kändes rätt, hahaha. :( 
Men dom var underbara som alltid och jag riskerade en hel natts sömn för att säga hejdå till dom efteråt, haha. Värt det!

Längtar tills nästa turné nu...Jag och Gary ska bara ta det lugnt hela helgen. Josse tog med dipmix till mig, så snart ska vi göra i ordning det och ha filmmys. :)  Now THAT'S how you do it in England #1

Igår var det den första konserten på den här resan, på O2 Academy Brixton!
 
Vi köade från åtta på morgonen, kom på att vi faktiskt är lite för gamla för det nuförtiden (aj våra stackars kroppar) men stod ut och till slut stod vi där, längst fram och väntade på Black Veil Brides.
 
Det kändes helt overkligt, det kändes som det var typ tusen år sedan men samtidigt som att det var senast igår vi såg dom, fast det var ju faktiskt nästan ett års väntetid...
 
Konserten var underbar i alla fall, det var så jävla kul att träffa Charlotte och Shannon! 
 
Konserten bjöd på tre sjukt dåliga förband, ett sjukt underbart bra Black Veil Brides, eld, fyrverkerier, rök, konfetti och fyrverkeri. 
 
SÅ BRA.
 
Just nu sitter vi på bussen till Southampton där vi ska ha våran intervju och sedan den andra konserten på denna resa! 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's October 3rd.

 

Mot England

Okej, asdålig uppdatering... Jag har haft mycket med jobbet och eftersom jag börjar så tidigt så somnar jag i princip direkt när jag kommer hem som den tråkmånsen jag är. 
 
Ah well, tänkte i alla fall slänga upp ett inlägg nu när jag faktiskt har en liten stund över. 
Har varit lite stressad idag även fast jag varit ledig, jag gick upp tidigt i morse för att åka och fylla på min fransförlängning och träffa en bekant som var över i Glasgow för en konsert över lunch. 
 
Plus att jag inte hade packat eller skrivit ut mina biljetter, så när jag kom tillbaka så var det bara att springa runt som en yr höna och fixa allt och även hoppa in i duschen.
Nu har jag äntligen fått lagt mig i sängen en stund till och vilat, har även fixat mina naglar och nu väntar jag på att Gary ska komma hem så vi kan äta och sen åka till flygplatsen.
 
För idag ska jag nämligen åka till England!
Möter Josse på Victoria i natt, och imorgon är det första Black Veil Brides konserten denna turné! PEPP.
 
Vi fick även bekräftat igår att vi ska få intervjua två BVB medlemmar på söndag. Superpirrigt! 
 
 
 
Jag och Gary lagade tacos igår. SÅÅÅÅÅ gott!