Aldrig för gammal...På väg till Köpenhamn

Black Sabbath var asbra igår! Längtar tills Sweden Rock nu haha, så jag kan se dom igen!
 
Nu sitter jag i alla fall på ett tåg ner till Köpenhamn. Har åkt tåg sedan kvart i tre idag, och har fortfarande ca två timmar kvar, så jag börjar bli lagom uttråkad...
 
Ja ja. Never ending resande!
 
Jag fick i alla fall amerikanska pannkakor till frukost, och min papi köpte en asgod baguette med skagenröra att ha på tåget. Fint!
 
 
 


Black Sabbath #2

Kom fram till Friends Arena för en liten stund sedan, sitter nu och dricker på hotellet bredvid och väntar tills det blir dags att hitta sig in!

Vi har sittplats så det är inte så stressat än. Älskar ståplats på konserter i vanliga fall, men just såna här konserter är det bättre med sittplats enligt mig :) 

Pepp på att se dom nu! Black Sabbath

Jag är nu på väg till Stockholm (okej, Solna...) och Friends Arena för att se Black Sabbath med pappa och hans flickvän. Weeyy!

Vi har väntat på det sen maj förra året då det "endast" blev Ozzy Osbourne, men bättre sent än aldrig!

Sen kommer ju dom till Sweden Rock 2014 också! :D 

Och imorgon eftermiddag åker jag till Köpenhamn. Full helg! Julgodis

Jag och mamma blev precis klara med julgodiset för idag, haha! 
Blev lite tidigare i år eftersom jag reser bort i två helger nu, sen när jag kommer hem åker mamma till Thailand (inte ett dugg avundsjuk...) och kommer hem på julafton. 

Så i år får jag sätta upp julgranen själv, haha! 
Bara för det så ska jag sätta upp den så tidigt som möjligt, för jag älskar att ha julgranen uppe. Så jävla mysigt! 

Hursomhelst. Jag och mamma har kokat knäck (i mikron, haha!), gjort snickerskakor, Mozartkulor och Rocky Road-kakor. Mums!

Älskar julen! 


Långdistansförhållande

Cause you know I'd walk a thousand miles
If I could just see you tonight 


Saknar min underbara man så otroligt mycket, längtar tills jag får träffa honom igen. <3

Tisdag

Jag kom precis hem till mamma. 
Är trött i princip hela tiden för det är så jävla mörkt och tråkigt ute, vill ha lite snö nu så det blir ljusare...

Somnade innan tio igår, vaknade halv två och kunde inte somna om. Så nu har jag förstört min sömnrytm...igen. 

Egentligen måste jag tvätta, för imorgon måste jag packa (igen?!) eftersom jag på fredag ska till Stockholm och se Black Sabbath, sen hem sent på natten och på lördag eftermiddag åker jag till Köpenhamn och träffar Josse, för på söndag är det äntligen dags för Black Veil Brides igen, efter över ett års väntan. 

Kommer hem igen måndag morgon, endast för att fredagen efter åka ner till Göteborg och se Black Veil Brides igen...pepp pepp pepp! Har längtat efter BVB hur länge som helst nu känns det som.

Den tredje ska jag även göra klart min tatuering. Är aspepp på att få se hur slutresultatet blir! Mina katter

 
 
 
 
 

Ny vecka

 
 
...och jag har ny design och sådär. 
Tänkte att en ny design kanske kunde få mig att börja blogga mer, istället för att hålla mig till Twitter hela tiden...oh well, vi får se! 
 
Hursomhelst.
Ny vecka. Måndag. Jag är arbetslös och klättrar på väggarna. 
Förutom att jag var på Arbetsförmedlingen idag på något möte som jag var på förra året (föreningen med kollen) och fick reda på att dom inte vet om när jag får börja med UGA och att min handläggare inte ens var där. 
(BLIR MAN KALLAD TILL ETT MÖTE DÄR MAN SKA TRÄFFA SIN HANDLÄGGARE EFTERÅT SÅ SKA VÄL HANDLÄGGAREN ÄNDÅ VARA PÅ PLATS, ELLER?) 
 
Fast jag behövde hålla mig för att inte kläcka ur mig "jag är inte ens förvånad" när han som höll i mötet berättade det för mig. 
Jag har varit arbetslös sedan augusti nu, och jag hade även samma handläggare när jag var arbetslös juni - september förra året, och jag har aldrig sett människan. Enda gången jag kan få honom att svara på mejl är när jag blir skitförbannad efter att ha försökt kontakta honom i evigheter. 
 
Skitförening, helt enkelt. 
 
Men men. 
Jag sitter nu och söker jobb istället, dock finns det verkligen inga jobb som fångar mitt intresse. Förutom tre, som är i Glasgow som jag sökt. Och ETT i Örebro. Inget i övriga delar av Sverige. 
 
Kanske jag måste bestämma mig för vad jag vill jobba med först...
 
 
Glasgow, ja. 
Efter mötet på AF idag fick jag livsångest eftersom UGA kommer ta upp till 15 månader av min tid vilket betyder att jag inte kommer kunna ha någon fritid. Det vill säga att jag inte kommer kunna åka till Glasgow. 
Därför sitter jag nu och letar jobb i Glasgow istället, jag har till och med suttit och kollat på universitet i Glasgow, bara för att kunna komma iväg. 
 
Jag vill jättegärna bo i Glasgow, så jag hoppas hoppas hoppas. 
Delvis (och till största delen) på grund av Gary, så jag kommer närmare honom. Men Glasgow är även en otroligt fin stad som jag verkligen trivs i, och som jag träffat otroligt underbara människor i det här året. 
 
Så nu håller jag tummarna!