Minion

Min pojkvän ritade den här idag.
Så jävla underbar, haha! Det är jag som en minion! :D

Älskar att han fått med så mycket detaljer. Mina piercingar, mina tatueringar, håret, nitarna, heartagramet...till och med mina ögon med pricken jag har i ena ögat, haha! Han är bäst. Saknar honom...

Catfish

Äntligen helg...
Har haft en sjukt lång vecka på jobbet, har jobbat ca 9-10 timmar om dagen förutom idag då jag bara jobbade sex och en halv timme...sjukt jobbig dag också. 

Vi var ute vid en återvinningsstation då pojken jag tar hand om gillar att "fiska" pantburkar ur metallåtervinningen och kasta glasflaskor i glasåtervinningen (observera i glasåtervinningen. Han har aldrig kastat så det kan bli glas runt omkring eller skada någon) och när han väl står där vid glasåtervinningen och jag och Angelica står en bit ifrån kommer en sopgubbe fram och börjar skälla på pojken, säger att han ska "sluta förstöra"...pojken blir självklart väldigt upprörd, jag och Angelica går fram och satan vad mannen började skälla på oss. 
 
Han står och säger saker som att vi inte "sköter vårat jobb ordentligt" och att vi bara "sitter ner och ser tafatta ut" medans pojken "tar sönder saker". och bla bla bla...jag, supertrött med PMS tappar det totalt.
All min ilska jag samlat på mig bara flög ur mig haha, jag börjar skälla tillbaka och satan, vad förvånad mannen blev, haha. Några förbannat arga ord kastades fram och tillbaka innan mannen äntligen går iväg. 
Jag: "Ja, förbannat trevlig helg på dig!"
Han: "Detsamma!"
Jag: "Dra åt helvete på vägen också!" 

Hursomhelst ledde även detta till väldigt mycket problem med pojken då han blev upprörd...dock tyckte mamman att jag reagerat på rätt sätt. Hon sa själv att såna människor tar väldigt mycket på krafterna och suger ur all energi. Hon har själv fått skit av vissa människor som sagt att hon inte kan "uppfostra sitt barn ordentligt"...är folk helt jävla dumma i huvudet? 

Ja ja. Sjukt trött blev jag, även om jag måste erkänna att det var sjukt skönt att få ut lite ilska, haha. 
 
 
Nu är jag äntligen hemma. Jag har tagit en tupplur på ca två timmar, ätit kebabpizza och tittat på Catfish: The TV show, något jag kollat på några dagar nu...
 
Jag hade sett några avsnitt på MTV, men när Gary twittrade att han kollade på det var jag tvungen att se filmen, sedan var jag fast. Jag har nästan kollat klart på två säsonger dom senaste dagarna. Helt fast! 
 
 

Glasgow

Gary är på jobbet, jag ligger fortfarande i sängen...haha!
Han väcker mig med pussar varje morgon. Bästa sättet att vakna på!

Hursomhelst så har jag det asbra här. Gary mötte mig med blommor i måndags, världens bästa man.
Hans föräldrar är grymt trevliga och alla hans vänner är glada över att se mig, haha!

Igår var vi och såg With one last breath. Connor smsade mig när jag kom fram i måndags och frågade om jag ville gå, och varför inte?
Mötte honom i Glasgow vid fyratiden, gick till en bar där vi träffade Harry och tog en öl och sen åt KFC innan vi gick till spelningen.
Träffade även Kirsten där! Jag visste inte att hon skulle komma, så jag blev sjukt glad när jag mötte henne inne i stan, haha!

Ikväll ska jag och Gary se Monsters University. Big kids!

Älskar Glasgow. Jag vill aldrig åka härifrån.


Ändrade planer

Jag saknade Gary allt för mycket, så jag bokade en biljett till Glasgow...och åker imorgon (måndag). 


Ihhh! 

 

Innan Rockbar igår

 

Lördag

Igår var jag på Rockbar med Tia för första gången på...evigheter.

Det var asroligt att få träffa Tia igen, och vi hade en bra kväll!

Idag är jag mindre pepp, dock. Jag lämnade sängen hemma hos mamma endast för att åka till macken och tanka bilen och nu är jag hemma hos pappa och har lagt mig i sängen igen.

Känns mest som jag har en elefant på huvudet...Fy.

Just nu

 

Långdistansförhållande

...är jobbigt, men värt väntan. 
Min pojkvän får hänga vid sängen så länge. Bättre än inget! 

27 dagar kvar ♥ 
 
 

Here we go again

Jag har inte bloggat på evigheter! Jag är alldeles för tråkig för att ha en blogg. Det är därför jag hellre är på Twitter...
Men oh well! 

Sen sist har jag: 

 • Åkt på ännu en Black Veil Brides-resa, där det var meningen att jag, Josse och Jessica skulle se Black Veil Brides fyra gånger. Det gick ju skitbra, turnén blev inställd när vi var i Köpenhamn. Fast vi fick ju i alla fall träffa Ashley Purdy...bättre än inget. Jävligt tråkigt, dock...
 
 
 • Fyllt 20 år. Gammal som gatan. 
 
 • Åkt till Leeds helt själv för att gå på Slam Dunk.

  Jag gick av i Bradford istället för i Leeds...som tur var bodde en av tjejerna i Bradford och var precis på väg hem när det hände. DUKTIG TJEJ.

  Hursomhelst, Slam Dunk var underbart. Jag fick se Yashin igen och var med underbara människor. Den helgen gick alldeles för fort! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 • Varit på Sweden Rock Festival.

  Asbra band, asbra människor, asbra väder. Ses nästa år, Sweden Rock! 

 
 
 
 
 
 
 • Jobbat. Och jobbat. Och jobbat lite till. 

 • Åkt till Glasgow helt själv för att se Yashin en gång till och träffa underbara människor.

  Jag hade fyra helt underbara dagar. Glasgow är en sån jävla fin stad, och jag hade längtat efter att åka tillbaka ända sedan jag var där och såg Black Veil Brides förra året.

  Yashin var asbra (jag var även askalas. Pinsamt askalas), och jag fick äntligen gå tillbaka till Cathouse...

  I Glasgow träffade jag även äntligen världens finaste man, och jag är så jävla lycklig


 
 
 • Varit på roadtrip och sett Green Day tre gånger. 
  Norrköping, Oslo och Köpenhamn. 

  Så. Jävla. Underbart. 

  Jag behöver inte säga mer. 

   
   
   
   
 • Tatuerat mig. Igen. Inte färdig än dock!