Ny parfym

Min pappa kom precis hem ifrån en kryssning, och han köpte med denna åt mig. Den luktar underbart!
 
 

Fyra dagar kvar...

...tills jag träffar världens finaste man igen.
Dom senaste veckorna har varit sjukt jobbiga, allt har bara varit piss, piss, piss. Särskilt nu dom senaste dagarna.
Jag mår inte bra alls.
Jag är bara uttråkad, trött, lat, ledsen och förbannad.
 
Mitt rum ser förjävligt ut, jag har inte packat upp en enda väska jag haft med mig på mina resor den här sommaren (jag kan ju i och för sig bara tvätta allt jag hade med mig till Glasgow senast och sedan packa ner det igen...jag hatar att packa, haha) och jag har mest bara lust att sova hela tiden. 
 
Saknar Gary. Jättemycket. 
 
Plus att jag förmodligen inte kommer ha kvar jobbet efter vecka 33. Jag vet inte ens än, för att min chef är jätteduktig på att höra av sig och fixa allt i tid (ironi kan användas överallt) och det kommer förmodligen inte vara klart förrän fredag den veckan. Det skulle inte ens förvåna mig om den stackars pojken står där själv med läraren på måndagen vecka 34... underbart. 
 
Har ingen lust att vara kvar i Sverige längre. Jag vill i alla fall inte vara kvar i den här staden...bara skit överallt. Jag har knappt inga vänner heller och det känns ju skitkul. 
SÅ JÄVLA MYCKET SKITSNACK ÖVERALLT. Tack för knivarna i ryggen. 
 

Oh well. 
Fyra dagar. Jag överlever. 
 
 

Black Veil Brides Sweden

Lite sådär pinsam reklam...
 
Men våran svenska fanclub för Black Veil Brides har snart 4000 likes på Facebook,, så om du gillar Black Veil Brides så gilla gärna sidan! Vi vill jättegärna forsätta sprida BVB i Sverige! :) 

 Klicka på bilden för att komma till Black Veil Brides Sweden på Facebook!