Black Veil Brides Sweden - Hemsida uppe!

BVB sweden har nu en hemsida! Av någon anledning fungerar inte sidan som den ska i Firefox, men i alla andra webbläsare fungerar den perfa!
Klicka på bilden för att komma till hemsidan.

Söndag

Haha, jag har inte gjort ett skit i helgen så det finns ingenting att skriva om. Man får ha såna helger ibland.
Idag är en piss-söndag, till och med musiken gör mig uttråkad och människor gör mig förbannad.

Imorgon är det skolfoto och jag bönar och ber att jag inte får sitta. Jag vill stå som jag gjort i alla år och dölja att jag ser ut som Stay Puft Marshmallow Man från Ghostbusters.

If my memory serves me right, I'll never turn back time

Green Day @ Wembley stadium, 19/6-10

För över ett år sedan befann vi oss på Wembley stadium för att bevittna Green Day för fjärde gången, deras största concert yet (80 000? 90-95 000?).

Idag är en nostalgidag. Det började med att Johanna skickade en multicam-video där man, under She, ser svenska flaggan som vi håller upp och när herrn får syn på den pekar han på sitt hjärta och sen på flaggan. Åh <3

(Jag kommer ihåg hur mycket dom engelska fansen faktiskt avskydde oss. Dom trodde inte vi förstod engelska och pratade därmed skit om oss öppet, slog mig, drog mig i håret, hällde vatten över mig. I Manchester bad en tant oss att "hålla käften och respektera bandet". REALLY? Ok, i Manchester babblade vi på rätt rejält under Frank Turner - men i London gjorde vi faktiskt ingenting, haha!)

Snart är det två år sedan jag för första gången fick stå i samma rum som Green Day. Vart tar tiden vägen? Kan jag inte bara få stå i ett svettigt rum med tusentals andra och fälla tårar snart igen? 

Teenieness out!

The air that I breathe

We'll change the world with these guitars

Two and a half men - Ashton Kutcher

Jag har ingenting emot Ashton Kutcher, men...detta går ju inte, haha!

I can't save our hearts tonight

When your life becomes a war, set the world on fire

There is a war that's inside my head
that questions the results and lies
I'm breaking my back till I'm better off dead
When enough ain't enough to survive

Cigarettes and lyrics made me

K! live chat - Andy Biersack

Ikväll, 20.00! på kerrang.com om jag uppfattat rätt.
Black Veil Brides Sweden:
Twitter
Facebook
Tumblr

Stab it through and justify your pride

Det händer inte speciellt mycket just nu. Jag räknar ner dagarna till Tyskland och spelar Wordfeud - ungefär så skulle mina dagar kunna beskrivas, haha.

Förra fredagen var awesome, dock. Thomas kom hit och vi gick på inflyttningsfest i Örebro. Är så glad över att Matti, Felicia och Tia var där också, made my night <3 (vi borde btw göra allt det här oftare...)


Seven year has gone so fast - Sju år sedan American Idiot släpptes

21 september 2004:
Green Day släpper American Idiot. Sju år sedan, och jag minns det som igår. Hur det inte fanns en enda skivbutik i närheten av mig så jag bara väntade på att jag faktiskt skulle få den i min hand...jag var elva (!!) år och första gången jag hörde Green Day var jag ca nio år och hade hört Waiting på MTV (då MTV faktiskt var helt okej)

Så många år som jag lyssnat på GD. Så mycket fina vänner jag fått genom bandet och så mycket fina minnen. Haha, jag ska bara lägga ner innan inlägget blir för cheesy.

Den värsta delen var ju att vänta till 2009 på 21CB. Längsta väntan i mitt liv, typ.

Seven years has gone so fast
Wake me up when September ends


11/10-09 Stockholm
5/6-10 Göteborg
16/6-10 Manchester
19/6-10 London
<3

City of the damned

Run and never look back

Jag är tillbaka på blogg esse...

Jag och Devote kom inte riktigt överrens. Vet inte varför - förmodligen för att jag gillar att pilla med htmldesigner (när jag är på bra humör, haha) och det har ju alltid varit jag och blogg.se. Oh well! Hoppas iphoneappen kommer snart också, då är jag helt nöjd!

PS. Om ni inte ser den nya bloggdesignen, tryck på F5! Den är inte riktigt klar än, men bättre än inget!