På tal om ingenting...

...så är det här den snyggaste klippdockan som finns på frisörprogrammet på Virginska skolan.


Creepy!

Remember to learn to forget

Jag ligger i. En krönika, "personlig upplevelse" tills imorgon, redovisning på samhällskunskapen imorgon, om Vänsterpartiet, letar arslet av mig efter en körskola som passar bra (Vilken är bäst, vilka har trevligast lärare, vart får jag lära mig mest, vilken har bäst paketpris, är det bättre att köra i Kumla, Hallsberg eller Örebro...) och billetande. Moppen ska säljas, när och hur mycket? och...ja. Ja.

Jag har övningskört idag. När jag mötte en bil skrek jag och när en bil åkte bakom mig precis innan jag skulle svänga fick jag inte i någon växel så jag kom iväg. Vackert. Jag blir nog haj på det där med bilkörning snart.Jag har även börjat praktisera på fredagar nu. Hos Barberar'n i Kumla. Varje fredag fram tills vecka 43 - då jag ska ha fast praktik i två veckor istället. På samma ställe, dock. Förra fredagen köpte jag toapapper och målade lister. Väldigt lärande... Eller inte. Jag vill fan vara i skolans salong och jobba på riktiga människor istället, lära mig det yrket jag faktiskt ska jobba med!


Första bilden är jag och Karri i salongen, egen hårvård! Andra bilden är skolans nyrenoverade salong, sjukt snygg

På fredag är det praktik igen. Pappa ska tatuera sig, sen kommer han och möter upp mig och så ska vi äta på Hotellet i Kumla. Det är sjukt god mat där på fredagar, dessutom efterätt också, värt!

Enough. Nu måste jag skriva klart krönikan.

9/11

Till minne av alla drabbade
Alla familjer som förlorade någon under attacken
R.I.P <3

Take a moment to remember all the victims of 9/11.


 

Olivia + Cigarettes & ValentinesJag önskade att jag var där. Inte bara där, utan på många av USAspelningarna. Bland annat hade dom AFI som förband, ett av mina favoritband, och så har setlisten varit...hell, let's just say it, så jävla underbar att jag grät lite varje gång när jag såg en ny setlist. Dom har spelat alla låtar jag skulle kunnat döda för att höra. Fy fan.
(Dock dör jag fortfarande lite av lycka när jag inser att jag fick höra Waiting i London)

Hoppas vi ses snart igen, Green Day.