Sims

Jag är en jävla simnörd, men jag vet i alla fall vad mitt lov mestadels kommer gå ut på...Min sim är redan världskändis och snart stjärnskådespelerska. Så rolig har min vecka varit!

Igår var jag helt hundra på att det var onsdag. Så var inte fallet, så jag missade min gitarrlektion. Fail.

Pirates of the caribbean - On stranger tides

Nog för att det tog filmen ett x antal år att göras (och ett halvår more to go), men när jag fick läsa att den kommer släppas i 3D blev jag så lycklig att jag...flög. Johnny Depp. Som Jack Sparrow. I 3D. Nästan omöjligt att toppa.

Minus: Varken Keira Knightley eller Orlando Bloom kommer vara med i fjärde pocfilmen. Stor förlust, to be honest.

Fredag!

Mobilblogg igen. Jag klippte nyss en gammal klasskompis till pappa (det listade jag dock inte ut förrän ett tag in i klippningen...), bland annat skägget (!!!l). Nu är det andra gången jag klipper skägg på en riktig människa...och jag som trodde att skäggklippningen på luffardockorna i skolan inte skulle komma till användning. Damn. Det gick dock helt ok. Snart är det lunch...och ikväll ska jag äta räkor, sjukt jävla gott. Pappa jobbar i helgen, så jag befinner mig i Kumla för ovanlighetens skull.

American Idiot LPn

Här är min nya älskling. Den var helt ihopmosad och min pocketbok har inte dykt upp än. Jag ska ringa dom i slutet av veckan.
Bengans, dra åt helvete.199:-

Ozzy Osbourne till Sweden Rock

Nog för att min lediga dag var nice som den var i sängen, så blev jag ännu gladare när pappa ringde mig nyligen och berättade att Ozzy Osbourne blivit bekräftad till Sweden Rock 2011!Okej, han är gammal, skakig och har förmodligen inte mycket kvar - Men jag var så irriterad när jag missade hans spelning på Globen för några månader sen, och klart som fan att det är värt, det är ju fortfarande Ozzy!

Kattungarna är här!

Äntligen! Vid midnatt så var alla kattungar ute, och alla verkar må bra!


Tre små underbara liv. Jag blir helt varm i hjärtat.

Och idag fick jag även helt underbara nyheter, så nu är jag löjligt lycklig.
Jag hoppas att det blir officiellt imorgon så jag kan sprida nyheten...typ överallt. Ihhh!

Så...ja. Eftersom jag slutar så pinsamt sent på dagarna så hinner jag inte hem till älskling, så jag har inte sett honom den här veckan...ångest.
Imorgon slutar jag äntligen tidigt, dock. Eller ja - skapligt tidigt. 

Nu reser jag på stjärten och sätter mig och pluggar samhällskunskap.

Sådärja

Nu har det börjat. Den första - en liten mörk filur - kom efter ca tre timmar från att sammandragningarna började. Nu inväntar min mamma dom andra kattungarna genom att ha bäddat en luftmadrass vid Siris födelsebo. 

Själv går jag och lägger mig nu. 
Jag hoppas alla katter klarar sig, dock. Och att alla är friska och gosiga.
Natti!  

EDIT:
Var tvungen att springa ner och titta en gång till innan det blev sängen, ännu en kattunge är ute och en tredje verkade vara på väg!

Väntar och väntar

Fortfarande inga kattungar. Siri har sammandragningar, är orolig och närgången men vill absolut inte ligga i korgen. Förmodligen vill hon föda ungarna bakom soffan, alternativt i någon säng eller i en garderob.
No can do, missy.Jag har även fått svar från Bengans idag. Han sa att det hade blivit fel i min beställning, bad om ursäkt och min American Idiot LP skickas imorgon. Pocketboken hade han dock ingen aning om, så han skulle kolla upp vart den tagit vägen. Ja tack.
Jag blir så förbannat jädra trött när det blir fel på beställningar...

Top Model just nu. Jag lagrar mer fett med Ahlgrens bilar och ska snart gå ner och kolla läget med preggokatten.

I väntan på kattungar

Hopp och hej. Jag kom alldeles nyss innanför därren och möttes av min höggravida katt som betedde sig sjukt annorlunda. Antagligen kissekattbebisdags, alltså. Nu ligger hon i 'födelsekorgen' och beter sig knäppt och jag sitter i skräddarställning bredvid för om jag lämnar henne hugger hon mig. Hoppas inte att det är falskt alarm. Jag vill ha små missebebisar nu. Mys

11.10.09

Det här datumet för ett år sen dog jag.
Det här datumet för ett år sen hade jag köat en helg i regn, under bar himmel i få plusgrader/minusgrader
Det här datumet för ett år sen tog jag det dummaste beslutet i mitt liv - tackade nej till att gå upp på scen (jag hatar mig själv)
Det här datumet för ett år sen försvann sju års väntan (det var värt väntan)
Det här datumet för ett år sen grät jag som ett litet jävla barn.


Alla bilder är tagna av mig. GD @ Globen, 11 oktober 2009.
Jag skulle lägga upp fler, men blogg.se stödjer tydligen inte bildformatet även om det är .jpg...hepp.

En riktig karl...

...rider på lamor.


@ Twitter idag.

För ett år sen... #2

...var det svinkallt. Ungefär lika kallt som nu. Kan inte säga att vi inte hade det mysigt dock - för det hade vi. Som fan.

Fy fan vad jag saknar det.


För ett år sen...

...låg jag utanför Globen och frös arslet av mig och inväntade Green Day (obviously) som spelade två dygn efter vi började köa. När jag känner dagens kyla är jag lite glad över att jag inte gör det just nu - men fan vad värt det var då. Tvä nätter med minusgrader var som bortglömda när Song of the century slog igång.

Praktik

Jag är utless på praktik. Nyss höll jag på att somna i fotöljen i personalrummet - my bad, personalkrypinet (så sjukt litet) - och jag har knappt varit här i en timme än. Suck. Det finns ingenting att göra, ingenting får göras, det enda man kan göra är att städa och titta på. Och just nu vill jag inte titta på för det känns som att man är i vägen... Jag längtar tills jag får vara i skolans salong och ta emot kunder. Det är i alla fall vid såna här tillfällen som jag är lycklig över en hitechtelefon med 'ordentligt' internet... Och jag ber om ursäkt för att det är nada radavstånd. Jag försökte, men eftersom blogg.se inte vill göra en androidapp så får jag skriva i htmlrutan = kaos när man försöker göra radavstånd. Jävla hemsida.

Bildbomb: St Billie


Jag har även en ny kategori - "Green Day". Nördigt, men behövande.  

Krig.

Jag, min dator och mitt wii krigar. Wii;t vill absolut inte ha spel från datorn i sig. Så ja, som sagt: IT'S ON.

St Billie

Jag har varit lite off i bloggen, men...nu skriver jag för att bli av med min svartsjuka.
Billie Joe har varit med i AImusikalen den här veckan.Homecoming från Billies debut i musikalen

Ord kan inte förklara min svartsjuka. Som vanligt får USA guldkornen, medans vi i Europa...befinner oss där vi befinner oss.
Jag är stolt över herr Armstrong, dock!

Snart börjar Sydamerikaturnén. Ja, jag vill åka. Hade jag varit arton hade jag rivit upp mitt sparkonto.